Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Into Tack för en beställning av www.apparator.se . Vi hoppas verkligen att shoppa här, så vi respekterar din integritet och vill skydda din personliga information.
  Din integritet
 Vi värdesätter din integritet informationen, så att dina privata uppgifter kommer att skyddas, www.apparator.se är förpliktigad att skydda din integritet för online köp. När du registrerar konto www.apparator.se , måste användarna lämna personuppgifter för att registrera. Och som en del av orderprocessen, bara samla in följande grundläggande kundinformation: Namn, sjöfart / fakturering, e-postadress, telefonnummer, adress, kredit / betalkort. Kontaktuppgifterna används endast för att komma i kontakt med dig vid behov. De uppgifter du lämnar till oss inte ges eller säljas till någon utomstående part utom för rederiet att leverera din beställning. Vi delar bara din leveransadress och telefonnummer med rederiet. Den information vi samlar in från dig används endast för att behandla och leverera din beställning. Din e-postadress används endast för att ge en orderbekräftelse och spårningsnummer. Ditt telefonnummer används för att kontakta dig i händelse av problem med uppfyllandet eller leverans av din beställning. Kreditkortet information används endast för att bekräfta om faktureringsadress är densamma med leveransadressen.
  Cookies
 Cookies är alfanumeriska identifieraren textfiler som vi överför till din dators hårddisk genom din webbläsare för att möjliggöra för våra system att känna igen din webbläsare och tillhandahålla funktioner såsom lagring av varor i din varukorg mellan besöken.
  Automatisk
 Av säkerhetsskäl www.apparator.se Ibland samlar in och analyserar Internet Protocol (IP)-adress som används för att ansluta datorn till Internet, och till vår hemsida. Detta görs för att skydda dig för spårning i den olyckliga händelse att någon får tillgång till din personliga eller finansiella information och öppnar ett konto, eller gör inköp under ditt namn.
  Kontakta oss med frågor
 Om du har några frågor, funderingar eller kommentarer angående vår integritetspolicy, vänligen kontakta vänligen oss via e-post. Vi respekterar din integritet och vi har inte och inte gärna dela den information du ger oss med utomstående företag eller organisationer. Vi har ditt bästa för ögonen och tror att du kommer att uppskatta vår övertygelse att din säkerhet. Detta åtagande är ute.